Ramenstudio

Ramen en Deuren

bel nu

0473 64 50 81

Ramen

Kies voor de juiste isolatie

Ontdek welk isolatieniveau bij jouw persoonlijk bouwproject van toepassing is. Je kan  navigeren door de mogelijkheden.

Zowel bij nieuwbouw als bij een verbouwing dient het nieuwe aluminium buitenschrijnwerk te worden gekozen in functie van het isolatieniveau van de woning.

Wie een nieuwbouwwoning gaat bouwen of denkt aan het uitvoeren van een grondige renovatie in een bestaande woning moet op zoek naar de geschikte ramen, deuren en schuiframen.

Laag-energie woningen vragen om ramen, deuren en schuifdeuren met een hoge isolatiegraad.

Passiefwoningen zijn uitermate goed geïsoleerd. We gebruiken hoogtechnologische raam-, deur-, en schuifdeurprofielen voor toepassing in dit type woningen. 

Hedendaagse isolatie

Wie een nieuwbouwwoning gaat bouwen of denkt aan het uitvoeren van een grondige renovatie in een bestaande woning moet op zoek naar de geschikte ramen, deuren en schuiframen. Reynaers Aluminium beschikt over verschillende types geïsoleerde profielen. De isolatiegraad van de profielen wordt gekozen in overeenstemming met het isolatieniveau van je hedendaagse woning. 

Laag-energie woning

Laag-energie woningen vragen om ramen, deuren en schuifdeuren met een hoge isolatiegraad. Onze raam-, deur- en schuifdeurprofielen zijn geschikt voor zeer energiezuinige of BEN (bijna energie neutrale) woningen. 

Deuren

Het design kies je volledig op maat

Voor welk soort afwerking kies jij? Kom langs en we helpen je bij het visueel maken van de verschillende mogelijkheden. Je kan navigeren door de mogelijkheden.

De functionele basisvorm van  is sober en ongecompliceerd. Deze standaarduitvoering van de raam- en deurprofielen siert in eenvoud en zorgt voor een tijdloos design. 

Voor wie graag meer detail ziet in de afwerking van zijn raam – of deurprofielen is er de Renaissancestijl. Het reliëf in de profielen geeft een esthetische meerwaarde aan woningen in een traditionele of rustieke stijl. Het design is uitermate geschikt voor toepassing in renovatie of restauratie.

Bij een verborgen vleugel raam- of deurprofiel wordt de opengaande vleugel volledig weggewerkt. Je ziet niet waar het raam opengaat. Een verborgen vleugel geeft een strakke belijning aan je ramen en deuren en draagt bij tot de strakke uitstraling van je woning. 

De ultraslanke Slim Line profielen bieden een oplossing voor de imitatie van fijn geprofileerde stalen ramen zonder in te boeten op energieverlies maar werken ook hedendaagse minimalistische architectuur in de hand.

De unieke afgeschuinde lijnen van het deco raamprofiel sluiten perfect aan bij een moderne of hedendaagse bouwstijl. 

Slim Line

De ultraslanke Slim Line profielen bieden een oplossing voor de imitatie van fijn geprofileerde stalen ramen zonder in te boeten op energieverlies maar werken ook hedendaagse minimalistische architectuur in de hand. Ze bezorgen de woning een aparte uitstraling die past in zowel klassieke als zeer moderne bouwstijlen. Slim Line is beschikbaar in drie designvarianten: Classic, Cubic en Ferro. 

Functioneel

De functionele basisvorm van is sober en ongecompliceerd. Deze standaarduitvoering van de raam- en deurprofielen siert in eenvoud en zorgt voor een tijdloos design. Perfect bij een moderne woning!

Scroll naar boven