Ramenstudio

Renovaties

bel nu

0473 64 50 81

Renoveren

Bij elke renovatie willen we onze klant een zo goed mogelijk beeld geven.

De systemen die we gebruiken voldoen aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je voor Ramenstudio kiest. We beschikken ook over modellen om nóg hogere isolatiewaarden te bekomen. Het enige wat je nog rest is het kiezen van de stijluitvoering.

We tonen alles aan de hand van onze uitstekende digitale visualisering.

Aan de hand van beeldmateriaal krijgt je droomproject al snel vorm. We begeleiden je zo optimaal mogelijk bij je renovatieproject.

Klanten die je voorgingen in het verleden

0 +
Tevreden klanten
0
Jaren ervaring
0
Uitgevoerde projecten

Bedrijfsleider Rudi Beckers: ''We werken enkel met hoogwaardige materialen die een ultra lange levensduur hebben en waar de verwering geen vat op heeft!''

Onze firma is technisch juist uitgerust, ons personeel is vakbekwaam en het streefdoel is én blijft professionele begeleiding. Bij ons kan je rekenen op een correcte uitvoering van al het schrijnwerk. We hebben alles in huis om de nodige ramen en deuren op maat te plaatsen. Aangezien we kiezen voor kwaliteit kunnen we altijd  aan de EPB voorschriften voldoen.

Onze installatieploegen zijn opgeleid om de plaatsing en de afwerking op de werf te realiseren. De plaatsing van het schrijnwerk wordt letterlijk volgens het boekje uitgevoerd. We staan erop om alle afspraken te respecteren. Niets wordt aan het toeval overgelaten. We hechten veel belang aan een goede relatie tijdens en na het bouwproces.

''Niets wordt aan het toeval overgelaten!''

Scroll naar boven